<img alt="" src="https://secure.chop8live.com/215520.png" style="display:none;">
INTEGRAATIOASIANTUNTIJA

Asiantuntijapalvelut

Flashnodelta saat täysin yrityksesi tarpeisiin räätälöityä palvelua esimerkiksi ohjelmistokokonaisuuksien suunnitteluun, konsultointiin ja räätälöityjen integraatiokokonaisuuksien rakentamiseen. Räätälöinnin ansiosta yrityksesi erikoistoiveet ja käyttöympäristö tulevat huomioitua tarkasti.

Kokonaisvaltainen toteutus sisältää määrittelyn, toteutuksen ja käyttöönoton. Käyttöönoton jälkeen tarjoamme yrityksellesi jatkuvan ylläpidon, tukipalvelut sekä mahdollisuuden palvelun jatkokehitykseen.

Flashnode integraatio

Näin automaatio auttaa yritystäsi

Ohjelmistojen saumaton yhteispeli

Liittämällä ohjelmistosi yhteen, tieto on aina automaattisesti siellä missä sitä tarvitset. Näin ohjelmistot toimivat niinkuin yrityksellesi sopii, eikä yrityksen tarvitse mukauttaa toimintaasi ohjelmistojen mukaan.

Tehokkuutta ja säästöjä

Automatisoimalla tiedonsiirto saadaan aina säästöjä ja tehostetaan toimintaa. Säästyneen työajan voit ohjata kasvua ja tulosta tuottaviin tehtäviin. Mitä enemmän yrityksesi ja tiedonsiirron määrä kasvavat, sitä enemmän automaatio säästää resurssejasi.

Huoletonta liiketoimintaa

Automatisoimalla pääset eroon manuaalisesta tiedonsiirrosta, jossa tapahtuu helposti inhimillisiä näppäilyvirheitä ja unohduksia. Automaattisesti siirtyvä tieto on aina oikein ja oikeassa paikassa. Ammattilaisten toteuttama automaatio pysyy toiminnassa, eikä tiedonsiirto keskeydy tai lakkaa.

Ideasta toteutukseen

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – ja hyvin koodattu on jo valmis. Käyttöönotto etenee suunnitelmallisesti maksuttomasta alkukartoituksesta ylläpitomoodiin. Tukipalvelut auttavat kysymysten tai muutostoiveiden kanssa myös jatkossa.

Kartoitus

Kartoitamme, miten yrityksenne saa automaatiosta suurimmat hyödyt

Suunnittelu

Suunnittelemme toteutuksen ja varmistamme, että se on ohjelmistojen rajoitukset huomioiden toteutettavissa.

Toteutus

Yhdistämme ohjelmistot sovitusti ja varmistamme tiedonsiirron suuvuuden.

Käyttö

Valvomme, että homma toimii. Olemme myös aina tavoitettavissa, jos jokin asia mietityttää.

Olemme yhdistäneet toisiinsa mm. näitä ohjelmistoja

ASIAKASTARINA

Finlandia-talo tehosti laskutustaan ja toiminnan tehokkuuden seurantaa automaatiolla

Finlandia-talolla on tapahtumanjärjestäjänä paljon laskutustapahtumia ja niihin liittyviä tiedonsiirtoja, joiden käsittelyä Flashnode yksinkertaisti Salesforce-Procountor-integraatiolla.

ASIAKASTARINA

Nordic Business Forum säästi resursseja automaation avulla – tekijöille jäi aikaa maailmanvalloitukseen

Nordic Business Forum järjestää vuosittaisen seminaarin. Flashnode integroi CRM:n, taloushallinnon ja verkkokaupan, vähentäen näin manuaalista työtä.

Jätä meille viesti!

Räätälöidyt ratkaisumme ovat joustavia ja otettavissa käyttöön kohtuullisella vaivalla. Helpoin tapa edetä on ottaa maksuton juttutuokio, jossa tarkistamme kannattaako teidän integroida käyttämänne ohjelmistot. Voit jättää meille yhteystietosi, jolloin olemme sinuun yhteydessä!

Yhteydenottopyyntö

Jäitkö kaipaamaan selvennystä?

Mikä on automaatio?

Automaatiolla tarkoitamme käytännössä kahden tai useamman ohjelmiston liittämistä yhteen, jolloin nämä järjestelmät juttelevat keskenään. Automatisointi varmistaa tiedonkulun sekä tiedon liittymisen toisiin järjestelmiin automaattisesti.

Miten automaatio käytännössä toimii?

Flashnoden automaatioiden avulla saadaan yhdistettyä toisiinsa sinulle jo tutut järjestelmät, jolloin ne toimivat saumattomasti yhdessä. Siihen, mitkä tiedot käytännössä siirtyvät ohjelmistosta toiseen vaikuttaa yrityksesi käytössä olevat ohjelmistot sekä yrityksesi tarve. Jätä meille viesti, niin katsotaan yhdessä, millainen ratkaisu olisi teille paras. Voit myös varata suoraan ajan asiantuntijamme kanssa.

Miten automaation käyttöönotto tapahtuu?

Automaation käyttöönotto alkaa asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden läpikäynnistä asiantuntijamme kanssa. Olennaista on käydä läpi, mitkä asiat ovat asiakkaan kannalta mahdollisia ja millä kustannuksilla. Ota siis yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten voimme tehostaa liiketoimintaanne!

Miten Flashnode eroaa plugineista tai Zapierista?

Edellä mainittujen ratkaisujen ongelmana on heikko räätälöitävyys, eivätkä niiden ominaisuudet usein riitä yhtään vaativampiin tai monimutkaisiin tilanteisiin. Flashnoden automaatiot ovat tässä suhteessa erinomainen vaihtoehto, sillä niiden avulla ohjelmistot saadaan yhdistettyä ja ne mahdollistavat muokkaukset yrityksen tarpeisiin sopivasti.

Olemme luoneet valmiit liittymät Suomen suosituimpien yritysohjelmistojen välille. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, eikä sinun tarvitse maksaa kehitystyöstä. Saat nopeasti käyttöösi automaation, joka tulee säästämään yritykseltäsi aikaa, rahaa sekä vaivaa. Myös täysin räätälöidyt toteutukset sekä ohjelmisto- ja integraatiokokonaisuuksien suunnittelu onnistuvat. Jätä meille viesti, niin katsotaan mikä olisi teidän yrityksenne tarpeeseen sopiva kokonaisuus!

En löytänyt ohjelmistoani listasta

Flashnodelta saat edellä mainittujen automaatioiden lisäksi myös täysin yrityksellesi räätälöidyn integraation. Täysin räätälöidyn integraation rakentamisessa yrityksen erikoistoiveet ja käyttöympäristö tulee huomioitua tarkasti. Toteutus sisältää kaiken määrittelystä toteutukseen ja käyttövaiheeseen tukipalveluineen – jatkokehitystä unohtamatta! Jätä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lataa tutkitut vinkit liiketoiminnan tehostamiseen