Yksityisyydensuoja ja evästeet

Huom! Tämä on epävirallinen käännös englanninkielisestä Privacy Policystä. Päivitetty viimeksi 8.5.2018.

REKISTERIN PITÄJÄ

Flashnode Ltd ("Yritys", "me") voi kerätä ja käsitellä henkilötietoja yhtiön verkkosivujen ja verkkopalvelujen käyttäjistä. Tämä tietosuojakäytäntö koskee yksityishenkilöiden ("Käyttäjät") henkilötietoja verkkosivujemme, verkkopalvelun ja web-pohjaisten sovellusten kautta käytettynä (yhdessä "Palvelut"). Lisäksi tietyissä palveluissamme voi olla erillisiä Tietosuojakäytäntöjä. Jos tietyssä palvelussa on erillinen tietosuojakäytäntö, se on saatavilla asiaankuuluvilla verkkosivuilla tai muulla tavoin kyseisen palvelun yhteydessä.

Tietosuojakäytäntömme kertoo, mitä tietoja käsitellään, miten voimme tehdä sen ja miten käyttäjät voivat käyttää oikeuksiaan (esim. tietojen hallintaan ja poistoon).

Tämä tietosuojakäytäntö muodostaa Suomen henkilötietolain (10 ja 24 §) mukaisen datatiedoston kuvauksen.

Tämä tietosuojakäytäntö voidaan päivittää tarvittaessa, jotta se heijastaisi tietojenkäsittelykäytäntöjen muutoksia tai muulla tavoin. Nykyinen versio löytyy kotisivuiltamme: www.flashnode.com. Emme tee merkittäviä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön tai vähennä Käyttäjien oikeuksia liittyen tähän tietosuojakäytäntöön antamatta siitä ilmoitusta.

Tämä tietosuojakäytäntö kattaa vain yrityksen tekemän tietojenkäsittelyn. Tietosuojakäytäntö ei käsittele, eikä ota kantaa kolmannen osapuolen tietosuojakäytänteisiin. Yritys ei ole vastuussa kolmannen osapuolen suorittamasta käsittelystä, myöskään silloin kun Palvelut sisältävät hyperlinkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille.

Tietosuoja, turvallisuus ja verkkoturvallisuus ovat meille tärkeitä ja käsittelemme kaikkia henkilötietoja huolellisesti ja sovellettavien lakien ja määräysten mukaisesti.

1. YRITYKSEN YHTEYSTIEDOT

Nimi: Flashnode Oy
Yhteyshenkilö: Lennu Keinänen
Kirjeenvaihdon osoite: Lutakonaukio 7, 40100 JYVÄSKYLÄ
Sähköpostiosoite: support@flashnode.com
www.flashnode.com

2. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY JA TIETOJEN LÄHTEET

Keräämme kahdenlaisia tietoja käyttäjistä: (i) Käyttäjätieto; ja (ii) tekniset tiedot. Vaikka emme yleensä käytä teknisiä tietoja yksilöiden yksilöimiseksi, yksittäisiä henkilöitä voidaan tunnistaa, joko yksin tai yhdistettynä tai yhdistettynä käyttäjätietoihin. Tällaisissa tilanteissa teknisiä tietoja voidaan myös pitää sovellettavien lakien mukaisina henkilötietoina, ja käsittelemme yhdistettyjä tietoja henkilötietoina.

Yhtiö voi kerätä ja käsitellä esimerkiksi seuraavia käyttäjien käyttäjätietoja: (i) etu- ja sukunimi; (ii) osoitetietoja, (iii) puhelinnumeroita, (iv) sähköpostiosoitteita, (v) tietoja, joita käyttäjät antavat arvioidessaan palveluitamme tai antaessaan palautetta palveluistamme; (vi) muut henkilötiedot, joita käyttäjä antaa itse.

Kerättyjen käyttäjätietojen erityinen tyyppi riippuu käytetyistä palveluista. Käyttäjätiedot vastaanotetaan suoraan käyttäjiltä.

Tekniset tiedot voivat sisältää esimerkiksi seuraavat tiedot (i) Käyttäjän IP-osoite; ii) selaimen tyyppi ja versio; iii) ensisijainen kieli; (iv) maantieteellinen sijainti IP-osoitteen tai GPS-, langattoman tai Bluetooth-tekniikan avulla; v) käyttöjärjestelmä ja tietokoneverkko; (vi) täysi Uniform Resource Locator (URL) osoite palveluun saapumiseen, käyttöön tai poistumisen liittyen, mukaan lukien päivämäärä ja kellonaika; (vii) tuotteet tai palvelut, joita Käyttäjä on katsellut tai hakenut Palvelujemme käytön aikana; ja (viii) Palveluiden käyttäjien alueet ovat käyneet.

Evästeet (Cookiet)

Käytämme eri tekniikoita keräämään ja tallentamaan teknisiä tietoja ja muita tietoja, kun käyttäjät käyvät palveluissamme, mukaan lukien evästeet. Evästeiden ansiosta voimme laskea palvelumme vierailevien henkilöiden kokonaismäärän ja seurata Palvelujen käyttöä. Tämä auttaa meitä parantamaan palveluitamme ja palvelemaan paremmin asiakkaitamme. Voimme myös käyttää evästeitä, jotka helpottavat Palvelujen käyttöä, esimerkiksi muistamalla käyttäjänimiä, salasanoja ja asetuksia. Saatamme seurata ja analysoida evästeitä nähdäksesi, kuinka hyvin Käyttäjät ovat vastaanottaneet Palvelut.

Käyttäjät voivat halutessaan asettaa verkkoselaimensa evästeiden kieltämiseen tai ilmoittamaan, milloin evästeet lähetetään. Tämä voidaan yleensä tehdä Internet-selaimen asetusten kautta. Tietoja evästeiden hallinnoinnista löytyy verkosta. Esimerkiksi seuraavat linkit tarjoavat tietoa evästeasetusten säätämisestä eräissä suosituimmissa selaimissa:
Safari, Google Chrome, Internet Explorer ja Mozilla Firefox.
Huomaa, että osa palveluistamme ei välttämättä toimi kunnolla, jos evästeiden käyttö kielletään.

Google

Palvelumme käyttävät Google Analyticsia ja muita verkkoanalytiikkapalveluita teknisten tietojen keräämiseen ja kävijöiden käyttöön liittyviin raportteihin sekä auttaa meitä parantamaan palveluitamme. Saat yleiskuvan Google Analyticsista osoitteessa Google Analytics. Google Analyticsin käytöstäpoisto on mahdollista seuraavalla selaimen lisäosalla: Google Analyticsin opt-out-lisäosa.

Google AdWordsin uudelleenmarkkinointipalvelua tarjoaa Google Inc.

Voit poistaa Google Analyticsin Display-mainonnan käytöstä ja muokata Google Display -verkoston mainoksia Google Ads -asetukset -sivulla: http://www.google.com/settings/ads
Google suosittelee myös selaimesi Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosien - https://tools.google.com/dlpage/gaoptout - asentamista. Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosa tarjoaa kävijöille mahdollisuuden estää tietojen keräämistä ja käyttöä Google Analyticsissa.

Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuojalausekkeissa: http://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/

Twitter

Twitter-uudelleenmarkkinointipalvelua tarjoaa Twitter Inc.
Voit sulkea pois Twitterin mainosperusteiset mainokset noudattamalla niiden ohjeita: https://support.twitter.com/articles/20170405
Lisätietoja yksityisyydensuojakäytännöistä ja -käytännöistä saat Twitteristä vierailemalla tietosuojasivullasi: https://twitter.com/privacy

Facebook

Facebookin uudelleenmarkkinointipalvelua tarjoaa Facebook Inc.

Voit tutustua Facebookin kiinnostaviin mainoksiin käymällä tällä sivulla: https://www.facebook.com/help/164968693837950

Voit poistaa käytöstä Facebookin kiinnostuksen kohteena olevat mainokset noudattamalla näitä ohjeita Facebookista: https://www.facebook.com/help/568137493302217

Facebook noudattaa Digital Advertising Alliance -yhtiön perustamia online-käyttäytymismainonnan itsesääntelyä koskevia periaatteita. Voit myös sulkea pois Facebookilta ja muilta osallistuvalta yritykseltä Digital Advertising Alliancen Yhdysvalloissa http://www.aboutads.info/choices/, Kanadan Digital Advertising Alliance Kanadassa http://youradchoices.ca/ tai Euroopan Interaktiivinen digitaalisen mainonnan allianssi Euroopassa http://www.youronlinechoices.eu/, tai opt-out käyttäen mobiililaitteiden asetuksia.

Lisätietoja Facebookin tietosuojakäytännöistä on Facebookin tietosuojakäytännössä: https://www.facebook.com/privacy/explanation

 

3. HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖÖNOTTO JA LAINSÄÄDÄNTÖ


Tarkoitukset

Yrityksen henkilötietojen käsittelyyn on useita tarkoituksia:

Palvelujen tarjoaminen ja sopimusvelvoitteiden täyttäminen

Henkilötietoja käsitellään ensisijaisesti voidaksemme tarjota palveluita käyttäjille ja hoitaa, ylläpitää ja kehittää liiketoimintaamme. Joissakin tapauksissa henkilötietoja voidaan käsitellä, jotta voimme täyttää sopimusvelvollisuutemme käyttäjälle. Voimme käyttää tietoja esimerkiksi palvelujen olennaisiin toimintoihin ja palvelujen saatavuuteen. Jos käyttäjä ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, käytämme annettuja tietoja vastaamaan kysymyksiin ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat.

Asiakasviestinnässä


Voimme käsitellä henkilötietoja, jotta voimme ottaa yhteyttä Palveluntarjoajiimme ja ilmoittaa käyttäjille muutoksista palveluissamme. Tiedot voidaan myös käyttää tutkimus- ja analyysitarkoituksiin palvelujen parantamiseksi.


Laadun parantamiseen ja trendien analysointiin


Voimme käsitellä palveluiden käyttöä koskevia tietoja Palveluiden laadun parantamiseksi mm. analysoimalla palvelun käytön trendejä. Kun mahdollista, teemme tämän vain yhdistetyllä, ei-henkilökohtaisella tunnistetulla tiedolla.

Käyttöperusteet


Henkilötietoja käsitellään sopimusvelvoitteiden täyttämiseksi käyttäjille ja oikeudellisten velvoitteiden noudattamiseksi. Lisäksi käsittelemme henkilötietoja pyrkimällä oikeutettuun etuomme liiketoiminnan ylläpitämiseen, ylläpitoon ja kehittämiseen.

Joissakin Palvelun osissa käyttäjää voidaan pyytää antamaan suostumus henkilötietojen käsittelyyn. Tällöin käyttäjät voivat peruuttaa suostumuksensa milloin tahansa.

4. TIEDONSIIRTO EUROOPAN ULKOPUOLISIIN MAIHIN

Meillä on toimintaa, yhteisöjä ja palveluntarjoajia useilla maantieteellisillä alueilla. Me ja palveluntarjoajamme voimme tarvittaessa siirtää henkilötietoja tai käyttää niitä Euroopan talousalueen ulkopuolella sijaitsevien lainkäyttöalueiden tai käyttäjän kotipaikan ulkopuolella. Teemme toimenpiteitä sen varmistamiseksi, että käyttäjien henkilötiedot saavat riittävän suojan tasolta lainkäyttöalueilla, joissa käsittelemme sitä. Tarjoamme riittävän suojan henkilötietojen siirtämiseksi Euroopan talousalueen ulkopuolella oleville maille useilla sopimuskumppaneilla tehdyillä sopimuksilla ja sopimuksilla palveluntarjoajien kanssa, jotka perustuvat sopimusmääräyksiin tai muihin vastaaviin järjestelyihin.
Lisätietoja henkilötietojen siirroista saat meiltä ottamalla yhteyttä meihin tässä tietosuojakäytännössä mainittuihin osoitteisiin.

5. HENKILÖTIETOJEN VASTAANOTTAJARYHMÄT & PÄÄSY TIETOIHIN

Pääsy henkilötietoihin on vain organisaation sisällä ja ainoastaan siten, kuin se on tarpeellista Palvelujen suorittamiseksi ja kehittämiseksi.

Emme jaa henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa yhtiön organisaation ulkopuolella, jollei jokin seuraavista ehdoista täyty:

Tämä on välttämätöntä tässä tietosuojakäytännössä tarkoitetuissa tarkoituksissa

Sikäli kuin kolmannet osapuolet tarvitsevat Palveluihin pääsyn henkilötietoihin, yhtiö on toteuttanut asianmukaiset sopimus- ja organisaatiotoimenpiteet sen varmistamiseksi, että henkilötietoja käsitellään yksinomaan tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin ja kaikkien sovellettavien lakien ja määräysten mukaisesti.

Oikeudellisista syistä

Me voimme jakaa henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa organisaation ulkopuolelle, jos meillä on vilpittömässä mielessä käsitys siitä, että henkilötietojen käyttö ja käyttö on kohtuudella välttämätöntä i) täyttämään kaikki sovellettavat lait, asetukset ja / tai tuomioistuimen määräykset; (ii) havaita, estää tai muuten puuttua petoksiin, turvallisuuteen tai teknisiin kysymyksiin; ja / tai (iii) suojata yhtiön, käyttäjien tai yleisön etuja, ominaisuuksia tai turvallisuutta lain mukaisesti. Kun mahdollista, ilmoitamme käyttäjille tällaisesta siirrosta ja käsittelystä.

Valtuutetuille palveluntarjoajille

Me voimme jakaa henkilötietoja valtuutetuille palveluntarjoajille, jotka suorittavat palveluita meille (mukaan lukien tietojen tallennus, myynti, markkinointi ja asiakastukipalvelut). Palveluntarjoajien kanssa solmitut sopimukset sisältävät sitoumuksia, jotka palveluntarjoajat suostuvat rajoittamaan henkilötietojensa käyttöä ja noudattamaan yksityisyys- ja turvallisuusstandardeja vähintään yhtä tiukkoja kuin tämän tietosuojakäytännön ehdot. Muista, että jos annat henkilötietoja suoraan kolmannelle osapuolelle, kuten verkkosivustossamme olevan linkin kautta, käsittely perustuu tyypillisesti niiden käytäntöihin ja standardeihin.

Muista oikeutetuista syistä

Jos yritys on mukana sulautumisessa, hankinnassa tai omaisuuserien myynnissä, voimme siirtää henkilötietoja kolmansille osapuolille. Jatkamme kuitenkin edelleen kaikkien henkilötietojen luottamuksellisuutta. Ilmoitamme kaikille asianomaisille käyttäjille, kun henkilötietoja siirretään tai he joutuvat erilaisen tietosuojakäytännön piiriin mahdollisimman pian.

Nimenomaisella suostumuksella


Emme voi jakaa henkilötietoja kolmannen osapuolen kanssa organisaation ulkopuolelle muista syistä kuin aiemmin mainituista syistä tai kun meillä on käyttäjän nimenomainen suostumus siihen. Käyttäjällä on oikeus peruuttaa tämä suostumus kaikkina aikoina.

 

6. SÄILYTYSAIKA


Yritys ei säilytä henkilötietoja pitempään kuin on laillisesti sallittua ja tarpeellista Palvelujen tai niiden asiaankuuluvien osien toimittamiseksi. Varastointikausi riippuu tietojen luonteesta ja käsittelytavoitteista. Enimmäisaika voi siis vaihdella käyttötarkoituksen mukaan.

Tyypillisesti tallennamme Käyttäjän henkilötietoja niin kauan kuin Käyttäjä on rekisteröity tilaaja tai Palveluntarjoajamme rekisteröity käyttäjä tai niin kauan kuin meillä on muu syy tehdä niin. Tämän jälkeen tietoja säilytetään vain kohtuullisen tai sallitun aikajakson ajan, jota voi liittyä sisäiseen raportointiin tai sovitteluun.

Käyttäjien henkilökohtaiset tiedot poistetaan yleensä kohtuullisen ajan kuluttua siitä, kun käyttäjä ei enää käytä mitään osaa Palveluista tai kun käyttäjä tekee pyyntöä käyttäjän henkilötietojen poistamisesta.

 

7. KÄYTTÄJÄN OIKEUDET


Oikeus saada pääsy tietoihin


Yritys tarjoaa käyttäjille pääsyn yhtiön käsittelemiin henkilötietoihin. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjät voivat ottaa yhteyttä meihin ja kerromme, mitä henkilötietoja meillä on kerätty ja käsitelty mainitun käyttäjän suhteen ja mihin tarkoitukseen näitä tietoja käytetään.


Oikeus peruuttaa suostumus

Jos käsittely perustuu käyttäjän myöntämään suostumukseen, käyttäjä voi peruuttaa suostumuksen milloin tahansa. Luvan peruuttaminen voi johtaa Palvelujemme käytön vähenemiseen.

Oikein korjata tai vaatia tiedon korjaamista


Käyttäjillä on oikeus saada korjata vääriä, epätarkkoja, epätäydellisiä, vanhentuneita tai tarpeettomia henkilötietoja, jotka olemme tallentaneet käyttäjälle.

Oikeus poistaa

Käyttäjät voivat myös pyytää meitä poistamaan käyttäjän henkilötietoja järjestelmiltämme. Me noudatamme tällaista pyyntöä, ellei meillä ole perusteltua syytä poistaa tietoja. Emme voi välittömästi poistaa kaikkia jäljellä olevia kopioita palvelimistamme ja varmuuskopiointijärjestelmistä, kun aktiiviset tiedot on poistettu. Tällaiset jäljennökset on poistettava mahdollisimman pian.

Vastustamisoikeus

Käyttäjät voivat vastustaa tiettyä henkilötietojen käyttöä, jos näitä tietoja käsitellään muuhun tarkoitukseen kuin Palvelun suorittamiseen Käyttäjälle suoritetuista syistä tai lakisääteisten velvoitteiden noudattamisesta.

Käyttäjät voivat myös vastustaa henkilötietojen käsittelyä, jos heille on annettu etukäteen annettu suostumus. Jos Käyttäjä vastustaa henkilötietojen käsittelyä, tämä voi johtaa Palvelujemme käytön vähenemiseen.

Käyttäjällä on oikeus peruuttaa aiemmin suoramarkkinointitarkoituksiin myönnetty suostumus.  Käyttäjällä on oikeus kieltää käyttäjän henkilökohtaisien tietojen käyttö suoramarkkinointitarkoituksiin, markkinatutkimukseen ja profilointiin ottamalla meihin yhteyttä edellä mainituilla osoitteilla tai käyttämällä Palvelun toimintoja.

Oikeus käsittelyn rajoittamiseen

Käyttäjät voivat pyytää meitä rajoittamaan tietyn henkilötietojen käsittelyä, mutta tämä voi kuitenkin johtaa vähemmän mahdollisuuksiin käyttää Palveluita.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Käyttäjillä on oikeus vastaanottaa henkilökohtaiset tietomme jäsennellystä ja yleisesti käytetystä tiedostomuodosta ja toimittaa nämä tiedot itsenäisesti kolmannelle osapuolelle.

Oikeuksien käyttäminen

Edellä mainittuja oikeuksia voidaan käyttää lähettämällä meille kirje tai sähköposti meille yllä mainituista osoitteista, mukaan lukien seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero ja kopio kelvollisesta henkilötunnuksesta. Voimme pyytää lisätietojen antamista käyttäjän henkilöllisyyden vahvistamiseksi. Voimme hylätä pyynnöt, jotka ovat kohtuuttoman toistuvia, liiallisia tai ilmeisen perusteettomia.

 

8. VALITUKSEN TEKEMINEN


Jos käyttäjä katsoo, että henkilötietojen käsittely on ristiriidassa sovellettavien tietosuojalakien kanssa, paikalliselle valvontaviranomaiselle voidaan tehdä tietosuojaa koskeva kantelu.

9. TIETOTURVALLISUUS


Teemme kaikki kohtuulliset ja asianmukaiset turvatoimet suojellaksemme tallennettavia ja käsiteltäviä henkilötietoja luvattomalta käytöltä tai luvattomalta muuttamiselta, paljastumiselta tai tuhoamiselta. Toimenpiteisiin kuuluu esimerkiksi tarvittaessa salaus, palomuurit, turvalliset laitteet ja oikeudet.


Käytämme hallinnollisia, organisatorisia, teknisiä ja fyysisiä suojakeinoja keräämämme ja käsittelemämme henkilötietojen suojaamiseksi. Turvallisuustarkastuksemme on suunniteltu säilyttämään asianmukainen luottamuksellisuus, eheys ja saatavuus. Testaamme säännöllisesti verkkosivustojemme, tietokeskuksia, järjestelmiä ja muita voimavaroja tietoturvahaavoille.

Turvallisuustoimenpiteistä huolimatta on tietoturvaloukkauksia, jotka todennäköisesti vaikuttavat kielteisesti käyttäjien yksityisyyteen. Ilmoitamme asiasta käyttäjille ja muille asianosaisille sekä asianomaisille viranomaisille sovellettavien tietosuojalakien edellyttämällä tavalla mahdollisimman nopeasti.

Heitä hyvästit käsityölle

Lopeta ajankäyttö turhiin tehtäviin ja automatisoi tiedonsiirto jo tänään.


Aloita tästä - Valitse ohjelmisto