VERKKOKAUPAN INTEGRAATIO

Verkkokaupan automatisoitu tiedonsiirto

Integraatio yhdistää verkkokauppasi muihin tärkeisiin ohjelmistoihisi. Sen avulla varmistat, että kaupankäynti sujuu ja asiakkaasi ovat tyytyväisiä.

 

Yhteydenottopyyntö

Yhdistämme toisiinsa näitä ohjelmistoja

Netvisor integraatio Flashnode
Procountor integraatio Flashnode
Visma Nova integraatio Flashnode
Lemonsoft integraatio Flashnode
Salesforce integraatio Flashnode
Woocommerce integraatio Flashnode
Shopify integraatio Flashnode
Magento integraatio Flashnode
Mycashflow integraatio Flashnode
Tehden integraatio Flashnode
Shopify kassa integraatio Flashnode
Epages integraatio Flashnode
Vilkas integraatio Flashnode
Paytrail integraatio Flashnode
AUTOMATISOI TIEDONSIIRTO

Poista verkkokaupan hankaluudet

Verkkokauppojen yleinen haaste on, ettei tieto ole siellä, missä sitä tarvitaan. Tämä ilmenee käytännössä niin, että varastosaldot eivät täsmää verkkokaupan ja varastonhallinnan välillä, tilaustietoja täytyy siirtää verkkokaupasta laskutukseen käsin tai verkkomaksujen tilitykset ja kirjanpito eivät täsmää. Yhdistämällä järjestelmäsi integraatiolla tarjoat asiakkaillesi sujuvampaa ostamista ja säästät omia resurssejasi.

Automatisoitu tiedonsiirto

Flashnoden avulla varmistat, että tieto kulkee ajantasaisesti ohjelmistojen välillä. Tilaukset ja laskutustiedot siirtyvät suoraan taloushallintoon ja varastosaldot pysyvät aina ajan tasalla. Myös tuotetiedonhallinta on helppoa.

Isommat katteet

Tehottomat toimintatavat tulevat verkkokaupalle kalliiksi. Automatisoimalla verkkokaupan toimintaa säästetään resursseja, joka näkyy suoraan yrityksen alarivillä.

Skaalautuva kokonaisuus

Automaatio ei yski transaktiomäärän kasvaessa. Mitä enemmän kauppasi kasvaa, sitä enemmän automaatio säästää resurssejasi.

Näin muut asiakkaamme kertovat

“Integraatio poisti yhden manuaalisen työvaiheen kokonaan ja kaikkein kiireisimpinä päivinä tämä tarkoittaa lähes koko työpäivän säästöä yhdeltä henkilöltä."

“Flashnoden integraatiopalvelu vapauttaa aikaa näpyttelystä liiketoiminnan kehittämiseen. Missään kohtaa ei myöskään tarvitse tehdä kompromisseja toiminnallisuuksien suhteen."

“Flashnoden integraatio säästää meiltä neljä työpäivää kuussa, joka verkkokauppatilausten käsittelyyn kuluisi.”

NÄIN INTEGRAATIO TEHOSTAA VERKKOKAUPPAA

Verkkokaupasta kaikki irti automaatiolla

  • Kokonaisuus

  • Varastonhallinta

  • Kirjanpito & laskutus

  • Tuotetiedot

Automatisoidut toiminnot mahdollistavat verkkokaupan tehokkuuden ja kasvun

Menestyvän liiketoiminnan luomiseen verkossa tarvitaan toimintatavat, joilla varmistetaan kustannustehokkuus. Automatisoimalla manuaalista työtä säästynyt aika voidaan ohjata bisnestä kehittävään toimintaan. Integraatio tuo yrityksen arkeen helppoutta ja tehokkuutta. Aikaa ei kulu enää manuaaliseen työhön, kuten laskun lähettämiseen tai tiedonsiirtoon ja muuntamiseen eri järjestelmiin yhteensopivaksi.

Sovi maksuton esittely

Varastosaldot aina ajan tasalla

Kauppiaan kannalta olisi kiusallista joutua tilanteeseen, jossa asiakkaalle on lähetetty väärä tuote tai tuotetta ei löydykään varastossa, koska saldot heittävät. Sen lisäksi, että aikaa on mennyt hukkaan, asiakkaalle on jäänyt huono kokemus. Integraation avulla varastosaldot pysyvät synkassa verkkokaupassa, kivijalassa sekä taloushallinnossa ilman aikaa vievää seurantaa ja manuaalista päivittämistä.

Sovi maksuton esittely

Automatisoitu laskutus ja kirjanpito

Automaation avulla asiakkaan verkkokauppatilaus siirtyy kaupasta taloushallintoon laskutettavaksi tehden samalla myyntikirjaukset kirjanpitoon sekä vähennyksen varastosaldoihin, kaikki automaattisesti. Tulevaisuuden liiketoiminnan suunnittelua helpottaa se, että taloushallinnosta löytyvät kaikki maksutapahtumat ns. könttäkirjauksen sijaan.

Sovi maksuton esittely

Tuotetieto ajan tasalla ilman copy pastea

Tuotetiedon päivittäminen moneen eri osoitteeseen copy/paste menetelmällä on aikaa vievää hommaa. Ilman integraatiota tietoja täytyy päivittää useaan eri järjestelmään. Flashnoden integraation avulla kerran järjestelmään syötetty tieto integroituu muihin tarvittaviin järjestelmiin, jolloin tietoa ei tarvitse syöttää käsin useaan eri paikkaan. Muuttamalla tietoja taloushallinnossa päivittyvät tiedot näin myös verkkokaupassa.

Sovi maksuton esittely
FLASHNODE

Viisi syytä valita Flashnode

  • Automatisointi tehostaa liiketoimintaa ja säästää resursseja
  • Kaupan tilaukset ja laskutustiedot siirtyvät suoraan taloushallintoon
  • Varastosaldot pysyvät aina ajan tasalla
  • Tuotekuvaukset päivittyvät verkkokauppaan automaattisesti
  • Kaikki samassa paketissa, johon kuuluu suunnittelu, toteutus, ylläpito ja Flashnoden tiimin täysi tuki.
Nimetön suunn.malli(14)
FAQ

Jäitkö kaipaamaan selvennystä?

Mikä on integraatio?

Integraatio tarkoittaa eri ohjelmistojen tai järjestelmien toisiinsa liittämistä, jolloin nämä yhdisteytyt osat keskustelevat keskenään. Järjestelmien integrointi varmistaa tiedonkulun sekä tiedon liittymisen toisiin järjestelmiin automaattisesti.

Miten integraatio toimii?

Integraation avulla voidaan yhdistää toisiinsa eri ohjelmistoja, jolloin nämä yhdisteyty osat keskustelevat keskenään. Järjestelmien integrointi varmistaa tiedonkulun sekä tiedon liittymisen toisiin järjestelmiin automaattisesti.

Flashnoden integraatioiden avulla yhdistät toisiinsa sinulle jo tutut järjestelmät. Näin saat esimerkiksi taloushallinnon järjestelmän sekä verkkokaupan keskustelemaan keskenään. Tällöin asiakkaan tilaus- ja laskutustiedot siirtyvät automaattisesti verkkokaupasta taloushallintoon ja varastosaldot sekä tuotetiedot taas liikkuvat toiseen suuntaan, kaikki automaattisesti ilman näpyttelyä.

Sopiiko Flashnoden integraatio minulle?

Tutustu tarkemmin integraatiopaketteihin case-tutkimuksen avulla lataamalla se yläpuolelta.

Paljonko se maksaa?

Lataa hinnastomme täältä. Hinnastossa käymme läpi integraatiopakettimme case-esimerkkien avulla. Saat osviittaa siihen, mikä palvelupaketeista olisi sopivin teidän tarpeeseenne.

 

Miten integraation käyttöönotto etenee?

Integraatioprojekti alkaa Flashnoden kanssa aina asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden läpikäynnistä. Olennaista on käydä läpi, mitkä asiat ovat asiakkaan kannalta mahdollisia sekä millä kustannuksilla. Kaikki asiakkaamme eivät esimerkiksi tarvitse varastonhallintaa.

Lue lisää