Räätälöidyt integraatiot

Yrityksenne tarpeisiin tehty

Räätälöity ohjelmistointegraatio on kahden tai useamman ohjelmiston yhdistämistä siten, että yrityksen erikoistoiveet ja käyttöympäristö tulee huomioitua tarkasti. Toteutus sisältää kaiken määrittelystä toteutukseen ja käyttövaiheeseen tukipalveluineen - jatkokehitystä unohtamatta!

Näin homma saadaan toimimaan!

3-räätälöidyt-infograafi

Miksi integraatio kannattaa ottaa Flashnodelta?

  • Laaja kokemus. Olemme luoneet kattavia integraatioratkaisuja yrityksille vuodesta 2014 lähtien. Tunnemme verkkokauppa-, kirjanpito-, ERP- ja CRM-maailman läpikotaisin.
  • Ei kankeaa tai teknistä kieltä. Sinun ei tarvitse tietää tekniikasta mitään - me hoidamme sen puolen. Puhumme integraatioista kuitenkin kansantajuisesti ilman hankalia termejä. Taustalla on kuitenkin vahva API-/rajapintatietämys.
  • Asiantunteva tuki ja ylläpito. Emme jätä asiakasta yksin, vaikka integraatio on valmis. Meillä on talon sisäinen tuki ja asiakaspalvelu, joten apunasi on aina integraatioiden asiantuntija.

Kokemuksia asiakaskohtaisista integraatioista

Minna Åman-Toivio

Meillä haasteena on olleet tietojärjestelmärajapinnat ja niiden automatisointi. Etsimme turhaan ja liian kauan vaikeita ratkaisuja verkkokauppamme ja toiminnaohjausjärjestelmän välille. Flashnode auttoi meidän avaamaan ko. rajapinnan helposti, todella nopeaan ja edullisesti.

- Minna Åman-Toivio, Toimitusjohtaja, Medkit Oy

Marjo Hiekkala

Suosittelisin yhteistyötä Flashnoden kanssa yrityksille, jotka hakevat kasvua omalta liiketoiminnaltaan ja haluavat päästä eroon siitä manuaalisesta työtä – eli tarvitsevat automaatiota avuksi esimerkiksi CRM-järjestelmän ja taloushallinnon ohjelmiston kanssa. Jos siihen ei haluta käyttää ihmisten työtunteja, niin suosittelen ehdottomasti sijoittamaan tähän.

- Marjo Hiekkala, Financial ja Customer Care Specialist, Nordic Business Forum Oy

Ota ensimmäinen askel, ota yhteyttä!