<img alt="" src="https://secure.chop8live.com/215520.png" style="display:none;">
TALOUSHALLINTO & ERP

Käytä taloushallintoa ja toiminnanohjausta tehokkaasti

Flashnoden automaatio on ratkaisu yrityksille, jotka haluavat yhdistää taloushallinnon tai toiminnanohjauksen muihin tärkeisiin ohjelmistoihin. Valmiit liittymät Suomen yleisimpien yritysohjelmistojen välillä takaavat nopean automatisoinnin kiinteällä kuukausihinnalla. (alk 79 €/kk)

Taloushallinnon integraatio

Näin automaatio auttaa yritystäsi

Ohjelmistojen saumaton yhteispeli

Liittämällä ohjelmistosi yhteen, tieto on aina automaattisesti siellä missä sitä tarvitset. Näin ohjelmistot toimivat niinkuin yrityksellesi sopii, eikä yrityksen tarvitse mukauttaa toimintaasi ohjelmistojen mukaan.

       Tehokkuutta ja säästöjä                

Automatisoimalla tiedonsiirto saadaan aina säästöjä ja tehostetaan toimintaa. Säästyneen työajan voit ohjata kasvua ja tulosta tuottaviin tehtäviin. Mitä enemmän yrityksesi ja tiedonsiirron määrä kasvavat, sitä enemmän automaatio säästää resurssejasi.

         Huoletonta yrittämistä                  

Automatisoimalla pääset eroon manuaalisesta tiedonsiirrosta, jossa tapahtuu helposti inhimillisiä näppäilyvirheitä ja unohduksia. Automaattisesti siirtyvä tieto on aina oikein ja oikeassa paikassa. Ammattilaisten toteuttama automaatio pysyy toiminnassa, eikä tiedonsiirto keskeydy tai lakkaa.

Olemme yhdistäneet toisiinsa mm. näitä ohjelmistoja

Palvelupaketit

Basic

alk. 79 €/kk

Basic on yrityksille, jotka haluavat siirtää myyntitilaukset/myyntilaskut automaattisesti kirjanpitoon.


 • Checkmark Tilausintegraatio
 • Checkmark Valvottu tiedonsiirto
 • Checkmark Flashnoden tuki
 • Checkmark Käyttöönotto asiantuntijan johdolla
 • plus Lisäosa: Paytrail-integraatio
 • plus Lisäosa: hyvitys-/palautusintegraatio

Enterprise

alk. Kysy hintaa

Enterprise on yrityksille, joissa tiedonsiirto eri järjestelmien välillä on suurta. Yli 1000 tilausta/kk tai paljon asiakaskohtaisia tietoja.


 • Checkmark Business palvelupaketti
 • Checkmark Laaja räätälöity integraatioratkaisu
 • Checkmark Dedikoitu palvelinympäristö
 • Checkmark Paytrail-integraatio
 • Checkmark Hyvitys-/palautusintegraatio

Jäitkö kaipaamaan selvennystä?

Mikä on automaatio?

Automaatiolla tarkoitamme käytännössä kahden tai useamman ohjelmiston liittämistä yhteen, jolloin nämä järjestelmät juttelevat keskenään. Automatisointi varmistaa tiedonkulun sekä tiedon liittymisen toisiin järjestelmiin automaattisesti.

Miten automaatio käytännössä toimii?

Flashnoden automaatioiden avulla saadaan yhdistettyä toisiinsa sinulle jo tutut järjestelmät, jolloin ne toimivat saumattomasti yhdessä. Siihen, mitkä tiedot käytännössä siirtyvät ohjelmistosta toiseen vaikuttaa yrityksesi käytössä olevat ohjelmistot sekä yrityksesi tarve. Jätä meille viesti, niin katsotaan yhdessä, millainen ratkaisu olisi teille paras. Voit myös varata suoraan ajan asiantuntijamme kanssa.

Miten automaation käyttöönotto tapahtuu?

Automaation käyttöönotto alkaa asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden läpikäynnistä asiantuntijamme kanssa. Olennaista on käydä läpi, mitkä asiat ovat asiakkaan kannalta mahdollisia ja millä kustannuksilla. Ota siis yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten voimme tehostaa liiketoimintaanne!

Miten Flashnode eroaa plugineista tai Zapierista?

Edellä mainittujen ratkaisujen ongelmana on heikko räätälöitävyys, eivätkä niiden ominaisuudet usein riitä yhtään vaativampiin tai monimutkaisiin tilanteisiin. Flashnoden automaatio on tässä suhteessa erinomainen vaihtoehto, sillä sen avulla yrityksesi ohjelmistot saadaan yhdistettyä ja se mahdollistaa muokkaukset yrityksenne tarpeisiin sopivasti.

Olemme luoneet valmiit liittymät Suomen suosituimpien yritysohjelmistojen välille. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, eikä sinun tarvitse maksaa kehitystyöstä. Saat nopeasti käyttöösi automaation, joka tulee säästämään yritykseltäsi aikaa, rahaa sekä vaivaa.

En löytänyt ohjelmistoani listasta

Flashnodelta saat edellä mainittujen automaatioiden lisäksi myös täysin yrityksellesi räätälöidyn integraation. Täysin räätälöidyn integraation rakentamisessa yrityksen erikoistoiveet ja käyttöympäristö tulee huomioitua tarkasti. Toteutus sisältää kaiken määrittelystä toteutukseen ja käyttövaiheeseen tukipalveluineen – jatkokehitystä unohtamatta! Jätä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Asiakaskokemuksia

ASIAKASKOKEMUS

Kouvolan Lakritsi laittoi automaation testiin tukikampanjalla

“Automaation toimivuutta testattiin ukrainalaisille lapsille ja perheille suunnatussa verkkokauppamme tukikampanjassa, jonka yhteydessä saimme muutamassa päivässä 5000 tilausta. Kampanjan tuotosta toimitimme 100 % eli 126 000 € Unicefin kautta Ukrainaan.

Flashnoden automaatio auttoi siirtämään nämäkin tilaukset automaattisesti verkkokaupasta taloushallintoon. Automaatiot ovat auttaneet vähentämään manuaalista työtä, joka on vapauttanut työaikaa muihin tehtäviin.”

– Virve Ekroth, Chief Happiness Controller, Kouvolan Lakritsi Oy

ASIAKASKOKEMUS

Kivijalka & verkkokauppa – E.Saastamoisen toiminnanohjaus ja verkkokauppa toimivat saumattomasti yhdessä

“Saumattomasti toimiva automaatio antaa meidän keskittyä siihen, mistä olemme tunnettuja, eli laajan valikoiman ja loistava palvelun tarjoamiseen, jonka perässä ihmiset tulevat liikkeeseemme ympäri Suomen.”

– Laura Saastamoinen, CEO, E. Saastamoinen Oy

Jätä meille viesti

Voit jättää meille vapaamuotoisen viestin tai kysyä tarjousta, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä!

Yhteydenottopyyntö

Lataa tutkitut vinkit liiketoiminnan tehostamiseen