<img alt="" src="https://secure.chop8live.com/215520.png" style="display:none;">

Valitse Flashnode integraatiokumppaniksi

Flashnoden kumppanina saat omasi tai edustamasi ohjelmiston osaksi Flashnoden laajaa integraatioekosysteemiä. Sinun asiakkaasi voivat yhdistää ohjelmistonsa muihin Suomen yleisimpiin yritysohjelmistoihin. Keskittykää siis siihen, missä itse olette parhaimmillanne ja antakaa meidän hoitaa integraatiot yli 300 asiakkuuden kokemuksella.

Flashnode

Flashnoden ekosysteemi

Oma tai edustamasi ohjelmisto osaksi Flashnoden laajaa integraatioekosysteemiä

Klousaa kaupat

Saat selkeästi hinnoitellut integraatiopalvelut osaksi omaa myyntiprosessiasi sekä luotettavan ja osaavan integraatiotiimin avuksesi

Yhteismarkkinointi

Lisää näkyvyyttä ja asiakkuuksia yhteismarkkinoinnilla

OHJELMISTOKUMPPANIT

Kokonaisvaltaisen palvelun tarjoaminen helpottaa kauppojen klousaamista 

Asiakkaat vaativat ohjelmistoilta helppokäyttöisyyttä sekä sovitettavuutta yrityksen prosesseihin. Myös integraatiot ovat näin tärkeä osa ohjelmistojen myyntiä. Kun ohjelmistonne on osa Flashnoden ekosysteemiä, saadaan se toimimaan yhdessä muiden yleisimpien yritysohjelmistojen kanssa. 

Antti, Minna ja Ville

Taloushallinnon ja ERP:n kumppanit

Verkkokaupan kumppanit

Muut kumppanit

Näin muut kumppanit kertovat

Ratkaisu, jossa tiedonsiirto lähtee asiakkaan tarpeista ja tekee tiedonsiirron automatisoinnista helppoa, on nykyaikaista, tehokasta ja tärkeää.

Ohjelmistojen yhteensopivuus on kokonaisvaltaisten ja laadukkaiden taloushallinnon palveluiden tarjoamisen edellytys.

Kaikki hyötyvät, kun integraatioiden kanssa pelaamisen sijaan voimme keskittyä omien ohjelmistojen kehittämiseen.

LIITY KUMPPANIKSI

Aloita yhteistyö kanssamme

Oletko kiinnostunut kumppanuudesta kanssamme? Alla on muutamia yksinkertaisia askeleita, jotka auttavat sinua aloittamaan:  

  1. Ota yhteyttä

    Voit tehdä sen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen sales@flashnode.com, muut yhteystiedot löydät täältä

  2. Kerro itsestäsi

    Esittele yrityksesi ja toimialasi lyhyesti. Kerro meille tavoitteistasi ja siitä, miksi haluat liittyä kumppaniksemme. Mikä on visionne yhteistyön suhteen?

  3. Autamme mielellämme

    Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Aleksanteri ja Toni
FAQ

Jäitkö kaipaamaan selvennystä?

Mikä on integraatio?

Integraatio tarkoittaa eri ohjelmistojen tai järjestelmien toisiinsa liittämistä, jolloin nämä yhdisteytyt osat keskustelevat keskenään. Järjestelmien integrointi varmistaa tiedonkulun sekä tiedon liittymisen toisiin järjestelmiin automaattisesti.

Miten integraatio toimii?

Flashnoden integraatioiden avulla yhdistät toisiinsa sinulle jo tutut järjestelmät. Näin saat esimerkiksi taloushallinnon järjestelmän sekä verkkokaupan keskustelemaan keskenään. Tällöin asiakkaan tilaus- ja laskutustiedot siirtyvät automaattisesti verkkokaupasta taloushallintoon ja varastosaldot sekä tuotetiedot taas liikkuvat toiseen suuntaan, kaikki automaattisesti ilman näpyttelyä.

Miten integraation käyttöönotto etenee?

Integraatioprojekti alkaa Flashnoden kanssa aina asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden läpikäynnistä. Olennaista on käydä läpi, mitkä asiat ovat asiakkaan kannalta mahdollisia sekä millä kustannuksilla. Kaikki asiakkaamme eivät esimerkiksi tarvitse varastonhallintaa.

Lue lisää