<img alt="" src="https://secure.chop8live.com/215520.png" style="display:none;">
VERKKOKAUPPA & KASSA

Käytä verkkokauppaa ja kassajärjestelmää tehokkaasti yhdessä muiden ohjelmistojesi kanssa

Flashnode automaatio on ratkaisu verkkokauppiaille, jotka haluavat yhdistää verkkokauppansa muihin yrityksen tärkeisiin ohjelmistoihin. Valmiit liittymät Suomen yleisimpien yritysohjelmistojen välillä takaavat nopean automatisoinnin kiinteällä kuukausihinnalla. (alk. 79 €/kk)

Verkkokaupan integraatio

Näin automaatio auttaa yritystäsi

Ohjelmistojen saumaton yhteispeli

Liittämällä ohjelmistosi yhteen, tieto on aina automaattisesti siellä missä sitä tarvitset. Näin ohjelmistot toimivat niin kuin yrityksellesi sopii, eikä yrityksen tarvitse mukautua ohjelmistojen toimintaan.

Tehokkuutta ja säästöjä

Automatisoimalla tiedonsiirto saavutetaan aina säästöjä ja tehostetaan toimintaa. Säästyneen työajan voit ohjata kasvua ja tulosta tuottaviin tehtäviin. Mitä enemmän yrityksesi ja tiedonsiirron määrä kasvavat, sitä enemmän automaatio säästää resurssejasi.

Huoletonta yrittämistä

Automatisoimalla pääset eroon manuaalisesta tiedonsiirrosta, jossa tapahtuu helposti inhimillisiä näppäilyvirheitä ja unohduksia. Automaattisesti siirtyvä tieto on aina oikein ja oikeassa paikassa. Ammattilaisten toteuttama automaatio pysyy toiminnassa, eikä tiedonsiirto keskeydy tai lakkaa.

Palvelupaketit

Basic

alk. 79 €/kk

Basic on yrityksille, jotka haluavat siirtää myyntitilaukset/myyntilaskut automaattisesti kirjanpitoon.


 • Checkmark Tilausintegraatio
 • Checkmark Valvottu tiedonsiirto
 • Checkmark Flashnoden tuki
 • Checkmark Käyttöönotto asiantuntijan johdolla
 • plus Lisäosa: Paytrail-integraatio
 • plus Lisäosa: hyvitys-/palautusintegraatio

Enterprise

alk. Kysy hintaa

Enterprise on yrityksille, joissa tiedonsiirto eri järjestelmien välillä on suurta. Yli 1000 tilausta/kk tai paljon asiakaskohtaisia tietoja.


 • Checkmark Business palvelupaketti
 • Checkmark Laaja räätälöity integraatioratkaisu
 • Checkmark Dedikoitu palvelinympäristö
 • Checkmark Paytrail-integraatio
 • Checkmark Hyvitys-/palautusintegraatio

Olemme integroineet toisiinsa mm. näitä ohjelmistoja

ASIAKASTARINA

Kansainvälistyvä Billebeino tehostaa verkkokauppaansa automaatiolla

Flashnode integroi Billebeinon kaksi verkkokauppaa, varastonhallinnan ja taloushallinnon toisiinsa. Nyt tilaustiedot siirtyvät automaattisesti taloushallintoon ja varastosaldot pysyvät ajan tasalla.

ASIAKASTARINA

Narsakka säästää 4 työpäivää kuussa Flashnoden integraatiolla

Kultasepänliike Narsakka automatisoi verkkokauppatilausten käsittelyn Flashnoden avulla. Nyt heidän myyntitilaukset ja niihin liittyvät tiedot liikkuvat automaattisesti Shopifyn, Paytrailin ja Netvisorin välillä.

Jätä meille viesti

Voit jättää meille vapaamuotoisen viestin tai kysyä tarjousta, jonka jälkeen olemme sinuun yhteydessä!

Yhteydenottopyyntö

Jäitkö kaipaamaan selvennystä?

Mikä on automaatio?

Automaatiolla tarkoitamme käytännössä kahden tai useamman ohjelmiston liittämistä yhteen, jolloin nämä järjestelmät juttelevat keskenään. Automatisointi varmistaa tiedonkulun sekä tiedon liittymisen toisiin järjestelmiin automaattisesti.

Miten automaatio käytännössä toimii?

Flashnoden automaatioiden avulla saadaan yhdistettyä toisiinsa sinulle jo tutut järjestelmät, jolloin ne toimivat saumattomasti yhdessä. Siihen, mitkä tiedot käytännössä siirtyvät ohjelmistosta toiseen vaikuttaa yrityksesi käytössä olevat ohjelmistot sekä yrityksesi tarve. Jätä meille viesti, niin katsotaan yhdessä, millainen ratkaisu olisi teille paras.

Miten automaation käyttöönotto tapahtuu?

Automaation käyttöönotto alkaa asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden läpikäynnistä asiantuntijamme kanssa. Olennaista on käydä läpi, mitkä asiat ovat asiakkaan kannalta mahdollisia ja millä kustannuksilla. Ota siis yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten voimme tehostaa liiketoimintaanne!

Miten Flashnode eroaa plugineista tai Zapierista?

Edellä mainittujen ratkaisujen ongelmana on heikko räätälöitävyys, eivätkä niiden ominaisuudet usein riitä yhtään vaativampiin tai monimutkaisiin tilanteisiin. Flashnoden automaatiot ovat tässä suhteessa erinomainen vaihtoehto. Niiden avulla verkkokaupan saa yhdistettyä muihin yrityksen tärkeisiin ohjelmistoihin ja ne mahdollistavat muokkaukset yrityksen tarpeisiin sopivasti.

Olemme luoneet valmiit liittymät Suomen suosituimpiin yritysohjelmistoihin. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, eikä sinun tarvitse maksaa kehitystyöstä. Saat nopeasti käyttöösi automaation, joka tulee säästämään yritykseltäsi aikaa, rahaa sekä vaivaa.

En löytänyt ohjelmistoani listasta

Flashnodelta saat edellä mainittujen automaatioiden lisäksi myös täysin yrityksellesi räätälöidyn integraation. Täysin räätälöidyn integraation rakentamisessa yrityksen erikoistoiveet ja käyttöympäristö tulee huomioitua tarkasti. Toteutus sisältää kaiken määrittelystä toteutukseen ja käyttövaiheeseen tukipalveluineen – jatkokehitystä unohtamatta! Jätä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lataa tutkitut vinkit verkkokaupan tehostamiseen