<img alt="" src="https://secure.chop8live.com/215520.png" style="display:none;">
VERKKOKAUPPA & KASSA

Käytä verkkokauppaa ja kassajärjestelmää tehokkaasti yhdessä muiden ohjelmistojesi kanssa

Flashnode automaatio on ratkaisu verkkokauppiaille, jotka haluavat yhdistää verkkokauppansa muihin yrityksen tärkeisiin ohjelmistoihin. Valmiit liittymät Suomen yleisimpien yritysohjelmistojen välillä takaavat nopean automatisoinnin kiinteällä kuukausihinnalla. (alk. 129 €/kk)

Verkkokaupan integraatio

Näin automaatio auttaa yritystäsi

Ohjelmistojen saumaton yhteispeli

Liittämällä ohjelmistosi yhteen, tieto on aina automaattisesti siellä missä sitä tarvitset. Näin ohjelmistot toimivat niin kuin yrityksellesi sopii, eikä yrityksen tarvitse mukautua ohjelmistojen toimintaan.

Tehokkuutta ja säästöjä

Automatisoimalla tiedonsiirto saavutetaan aina säästöjä ja tehostetaan toimintaa. Säästyneen työajan voit ohjata kasvua ja tulosta tuottaviin tehtäviin. Mitä enemmän yrityksesi ja tiedonsiirron määrä kasvavat, sitä enemmän automaatio säästää resurssejasi.

Huoletonta yrittämistä

Automatisoimalla pääset eroon manuaalisesta tiedonsiirrosta, jossa tapahtuu helposti inhimillisiä näppäilyvirheitä ja unohduksia. Automaattisesti siirtyvä tieto on aina oikein ja oikeassa paikassa. Ammattilaisten toteuttama automaatio pysyy toiminnassa, eikä tiedonsiirto keskeydy tai lakkaa.

Olemme yhdistäneet toisiinsa mm. näitä ohjelmistoja

Verkkokaupan integraatio Flashnode

Kaikki toimii saumattomasti

Kun yrityksen ohjelmistot toimivat saumattomasti yhdessä ja tieto on siellä missä sitä tarvitaan, on kauppiaan helppo saada selkeä kokonaiskuva yrityksen toiminnasta. Automatisointi auttaa verkkokauppiasta säästämään aikaa ja rahaa samalla tehostaen yrityksen toimintaa.

TÖITÄMME

Billebeino halusi poistaa verkkokaupan varastosaldojen ongelman automaatiolla

Flashnode yhdisti automaatiolla Billebeinon kaksi verkkokauppaa, varastonhallinnan ja taloushallinnon.

MyFlashnode

59 €/kk

MyFlashnode siirtää Shopify-verkkokaupassa maksetut tilaukset Netvisoriin.


  • Checkmark Tilausintegraatio
  • Checkmark Itse käyttöönotettava
  • Checkmark 30 vrk maksuton kokeilu
  • Checkmark Shopify–Netvisor -liittymä

Jätä meille viesti

Yhteydenottopyyntö

TÖITÄMME

Kultasepät Narsakka säästää 4 työpäivää kuussa automaatiolla

Kultasepänliike Narsakka automatisoi verkkokauppatilausten käsittelyn Flashnoden avulla.

FAQ

Jäitkö kaipaamaan selvennystä?

Mikä on automaatio?

Automaatiolla tarkoitamme käytännössä kahden tai useamman ohjelmiston liittämistä yhteen, jolloin nämä järjestelmät juttelevat keskenään. Automatisointi varmistaa tiedonkulun sekä tiedon liittymisen toisiin järjestelmiin automaattisesti.

Miten automaatio käytännössä toimii?

Flashnoden automaatioiden avulla saadaan yhdistettyä toisiinsa sinulle jo tutut järjestelmät, jolloin ne toimivat saumattomasti yhdessä. Siihen, mitkä tiedot käytännössä siirtyvät ohjelmistosta toiseen vaikuttaa yrityksesi käytössä olevat ohjelmistot sekä yrityksesi tarve. Jätä meille viesti, niin katsotaan yhdessä, millainen ratkaisu olisi teille paras.

Miten automaation käyttöönotto tapahtuu?

Automaation käyttöönotto alkaa asiakkaan liiketoiminnan tarpeiden läpikäynnistä asiantuntijamme kanssa. Olennaista on käydä läpi, mitkä asiat ovat asiakkaan kannalta mahdollisia ja millä kustannuksilla. Ota siis yhteyttä niin katsotaan yhdessä, miten voimme tehostaa liiketoimintaanne!

Miten Flashnode eroaa plugineista tai Zapierista?

Edellä mainittujen ratkaisujen ongelmana on heikko räätälöitävyys, eivätkä niiden ominaisuudet usein riitä yhtään vaativampiin tai monimutkaisiin tilanteisiin. Flashnoden automaatiot ovat tässä suhteessa erinomainen vaihtoehto, sillä niiden avulla verkkokaupan saa yhdistettyä muihin yrityksen tärkeisiin ohjelmistoihin ja ne mahdollistavat muokkaukset yrityksen tarpeisiin sopivasti. Olemme luoneet valmiit liittymät Suomen suosituimpiin yritysohjelmistoihin. Käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, eikä sinun tarvitse maksaa kehitystyöstä. Saat nopeasti käyttöösi automaation, joka tulee säästämään yritykseltäsi aikaa, rahaa sekä vaivaa.

En löytänyt ohjelmistoani listasta

Flashnodelta saat edellä mainittujen automaatioiden lisäksi myös täysin yrityksellesi räätälöidyn integraation. Täysin räätälöidyn integraation rakentamisessa yrityksen erikoistoiveet ja käyttöympäristö tulee huomioitua tarkasti. Toteutus sisältää kaiken määrittelystä toteutukseen ja käyttövaiheeseen tukipalveluineen – jatkokehitystä unohtamatta! Jätä meille viesti, niin otamme sinuun yhteyttä.

Lataa tutkitut vinkit verkkokaupan tehostamiseen